Acryl, de csak profiknak!

Profi megoldások az Ön üzletéhez!

Önnek a legmagasabb szintű ismeretekre van szüksége? Hol kezdődik a profi tudás?

Mi is pontosan az ÁDH lap?

A kérdés jogos! Először is tisztázzuk, miről is beszélünk. Elsőként a legcélszerűbb a tulajdonságok felől leírni, mi is ez az anyag?

Hivatalos nevén akrilkötésű homogén ásványi lap, mely saját ragasztójával hézagmentesen és láthatatlan illesztéssel toldható. Az anyag szerkezet teljesen homogén, ezért sem a felületen, sem az illesztéseknél nincsen semmiféle esélye káros lerakódás képződésének illetve baktériumok szaporodásának.

Felmelegítve, melegen formálható, ezzel végtelen lehetőség nyílik a térbeli formák és a legmerészebb elképzelések megvalósításához. Az első olyan belsőépítészeti anyag, amelyikkel 3D-s térbeli formák héjszerkezetben megoldhatóak! (kültérre is alkalmas)

miert.pngHogy mit is tartalmaz pontosan, mi az anyag fizikai, kémiai összetétele, megtudhatja riportunkból, amelyet a KFKI Nano technológiai és kompozit anyagok osztályának egyik vezető vegyészmérnökével, Rónainé Pfeifer Judittal  készítettünk. A riportot ide kattintva érheti el.

Az anyag elnevezéseiről tisztább képet a továbbiakban olvasva kaphat. Olvasson tovább most!

Az Ön véleménye az ami számít!

Csak fél perc, és segíthet jobbá érthetőbbé tenni az Ön tájékoztatására készült weboldalt. Itt megmondhatja a véleményét, mi meghallgatjuk!
Tovább olvasom.

Infómagazin - ingyen!

Egy ingyenes bevezető sorozat speciálisan kezdőknek! Ismerje meg a fontosabb alapokat! Lásson tisztán mielőtt bármibe is belekezdene. Ha gondolkozik a feldolgozáson, akkor ezt válassza!
Tovább olvasom.

Mivel hibázik 5-ből 4 kezdő?

Hogyan kerülje el a kezdeti buktatókat? Nézzen bele, hogy milyen fontos információk segítik döntését már az első lépésektől! Használja az élesben kipróbált ötleteket.
Tovább olvasom.

Letöltések

Tristone E-katalógus
Tristone E-katalógus

Corian Ragasztó színkódok
Corian Ragasztó színkódok

Avonite Ragasztó színkód
Avonite Ragasztó színkód